У Вінниці на вулиці Стрілецькій, неподалік МПМ «Зоря», 23 листопада сталось зіткнення двох автомобілів. В результаті ДТП водій одного з автомобілів помер під час надання медичної допомоги. Вінницька поліція відкрила кримінальне провадження.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 15.30. Внаслідок зіткнення автомобілів «ВАЗ 2109» та «Рено Меган», 43-річний водій, житель Вінницьких Хуторів, першої з автівок отримав важкі травми. Медики спробували врятувати життя чоловікові, але марно. Він помер в кареті швидкої допомоги.

Поліція встановлює причини та обставини автопригоди. Попередньо відомо, що 45-річний вінничанин, що керував «Рено», виїхав на зустрічну смугу руху. Відомо, що водій був за кермом тверезим. Він не постраждав.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Фото ДКВ ДТП/Затори Вінниця, ГУНП

Share:

Залишити відповідь