2 грудня, у Вінниці по вулиці Хмельницьке шосе, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала жінка-пішохід. Потерпіла госпіталізована до міської лікарні. За фактом аварії, слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Автопригода за участі автомобіля Chery Elara та пішохода сталась близько 12.30 години. За кермом іномарки перебував 32-річний вінничанин. Рухаючись вулицею Хмельницьке шосе, чоловік допустив наїзд на 55-річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла госпіталізована до міської лікарні.

Зокрема, за повідомленням поліції, минулої доби, в області у трьох районах сталися ДТП – в м. Вінниці, Хмільницькому та Бершадському районах. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили троє людей.

Близько 15:20 години у м. Вінниці водій автомобіля Mercedes Benz, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Fiаt Ducato. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав 38-річний водій «Мерседеса», житель м. Тульчина.

У Бершадському районі автомобіль Daewoo Lanos з’їхав в кювет та перекинувся. В результаті автопригоди 40-річна водійка госпіталізована до районної лікарні.

Близько 9:10 год у Хмільницькому районі зіткнулись Ford Focus та Volkswagen Caddy. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 49-річна кермувальниця госпіталізована.

Транспортні засоби поміщені на арешт майданчик

За фактами автопригод слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вінниця.info, фото з сайту поліції

Share:

Залишити відповідь