Тепер вінничани зможуть повідомляти до відділу паркування про порушення правил за допомогою соціальних мереж. Також з інспекторами можна зв’язатись і за телефонами 57-53-16 або 094-877-53-16.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як розповів заступник начальника відділу паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Артур Андрущенко, щоб у інспекторів була краща взаємодія з вінничанами, створено три канали комунікації: у Facebook сторінку «Паркування Вінниця», у Telegram канал також називається «Паркування Вінниця» та групу з такою ж назвою у Viber.

Таким чином вінничани можуть повідомляти про транспорт, який припаркували з порушеннями правил, ставити питання працівникам відділу паркування і не тільки. Першочергово інспектори реагуватимуть на випадки паркування на пішохідних переходах, зупинках громадського транспорту, на смузі руху громадського транспорту, в другому ряді біля припаркового транспорту.

Ці канали не лише дозволяють спілкуватися, а й отримувати необхідну інформацію. Серед іншого, тут можна прочитати про права та обов’язки інспекторів з паркування, а також водіїв тощо.

Share:

Залишити відповідь