На складі або виробництві для зважування невеликих об вантажу найчастіше доводиться перекладати його з візка на ваги, потім назад. Даний процес забирає багато часу і сил. Є простіший способи зважити вантаж – платформні ваги.

Використовуючи пандус, можна закотити вантаж на візку, зважити його і продовжити маршрут до вантажного транспорту чи іншого складу. Таким чином, процес зважування можна прискорити до десятка разів. Плюс до всіх, можна зберегти пакувальний матеріал, зайвий раз не переміщаючи його з візка на ваги.

Вага платформна

Вага платформна є дуже зручною і замовити можна в компанії «Терези – Україна». На сайті вам вдасться надійне обладнання, яке впорається з поставленими навантаженнями. Потрібно тільки вибрати максимальну вантажопідйомність для зважування (до 5 тонн) і підібрати кращу модель професійного обладнання, яка вас повністю влаштує за всіма критеріями.

На сайті відразу можна дізнатися вартість обладнання, умови покупки і доставки, іншу корисну та актуальну інформацію, яка допоможе вам у всьому розібратися. Зверніть увагу також на розміри платформи. Залежно від колісної бази (ширини) потрібно підібрати досить широку платформу. Це дозволить вам встановити якісні та ефективні в роботі ваги з високим рівнем точності роботи.

У спеціалізованому інтернет-магазині вам вдасться підібрати і замовити інші ваги для різних завдань. Наприклад, можна замовити торгові ваги для роздрібних точок, ваги фасувальні для виробництва та інше професійне обладнання для зважування будь-якого вантажу, готової продукції.

Якщо у вас залишилися питання, залиште замовлення на сайті. Фахівці компанії зателефонують вам і уточнять всі питання, що цікавлять деталі, важливі нюанси і іншу корисну інформацію. Скористайтеся вигідною пропозицією і почніть зважувати вантаж новими вагами. Оцініть переваги та особливості платформних ваг. Замовляйте професійне обладнання високої якості, яке вас повністю влаштує за всіма критеріями.

Share:

Залишити відповідь