19 травня на вулиці Ломоносова патрульні зупинили автомобіль Opel Kadett за порушення правил дорожнього руху. Кермувальник транспортного засобу не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. За уникнення відповідальності правопорушник пропонував поліцейським 4 тисячі гривень хабаря. 

Про це повідомляють у Патрульній поліції Вінницької області.

19 травня близько 5:00 на вулиці Ломоносова патрульні зафіксували порушення правил дорожнього руху автомобілем Opel Kadett та подали йому сигнал про зупинку.  Під час перевірки документів інспектори встановили, що водій легковика не має відповідного посвідчення. Минулого року його позбавили права керування за водіння напідпитку. І цього разу охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Коли правопорушнику запропонували пройти перевірку на алкотестері, чоловік почав натякати, що хоче “домовитись” з поліцейськими. Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але порушника це не зупинило. Згодом він запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 4000 гривень.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення подальших обставин справи. В медичному закладі перевірка на алкотестері показала, що в організмі кермувальника 0,87 проміле алкоголю, що більше, ніж в 4 рази перевищує допустиму норму.

На порушника патрульні склали протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за частиною 4 статті 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

 

Share:

Залишити відповідь