11 червня в департаменті енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради оголосили тендер на закупівлю електроскутерів. Очікувана вартість закупівлі – 187 996 гривень. Як повідомили журналісту Вінниця.info в департаменті, чотири моторолери планують закупити для інспекторів з паркування.

«Попередньо, це планується для інспекторів з паркування. Тобто, вони на сьогоднішній день мають оперативніше реагувати на якісь звернення. І пробуємо такий варіант», – розповів директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Михайло Варламов.

Період подачі пропозицій по тендеру триває з 11-ї години 19-го червня до 10-ї години 24-го червня.

Кінцевий строк поставки товару – 31 грудня 2020-го року.

Як йдеться в описі до замовлення, «Оплата здійснюється шляхом перерахування вартості товару з поточного рахунку Замовника на розрахунковий рахунок Постачальника згідно видаткових накладних або актів приймання – передачі товару протягом 10 (десяти) банківських днів по факту поставки товару. Джерело фінансування – бюджет Вінницької міської об’єднаної територіальної громади».

Майбутній транспорт для інспекторів з паркування, згідно з технічними характеристиками, оголошеними в тендері, має бути темно-сірого кольору та важити не більше 102 кг. Максимальна швидкість електроскутерів – до 60 км/год. Заряджатись моторолер має не довше 5,5 годин та повинен витримувати вагу до 180 кг.

Share:

Залишити відповідь