Німецький бренд Audi був заснований більше, ніж 100 років тому, але популярність його автомобілів лише зростає. Шанувальники цієї торгової марки є на кожному континенті, їх можна впізнати за наявністю відповідної машини або ж за одягом з зображенням заповітної емблеми.

Стильні футболки із зображенням Audi ідеально впишуться в будь-який гардероб. Легко підібрати моделі, які доповнюють спортивний стиль і підкреслюють індивідуальність свого власника. В асортименті також є більш класичні варіанти, які можна носити з джинсами чи спідницями.

Особливості футболок Audi

Яскрава футболка Audi додасть ізюминку в повсякденний образ завзятого автолюбителя. В каталозі інтернет-магазину представлений одяг на будь-який смак. Вся продукція виключно високої якості європейського виробництва.

Широкий вибір моделей з ексклюзивними принтами фірмового логотипу у вигляді знаменитих чотирьох кілець прискорює ритм серцебиття справжніх естетів. Оригінальні зображення на тематику Audi нанесені на приємну на дотик тканину. Матеріал гіпоалергенний, не вигорає на сонці і не деформується при пранні. Така річ може стати візитною карткою автомобіліста. Вона не тільки красиво виглядає, а ще і дарує відчуття абсолютного комфорту.

Потішити себе футболкою Audi може будь-хто, незалежно від віку і статі:

  • чоловіки в ній виглядають солідно і випромінюють впевненість;
  • жінки підтверджують свій хороший смак і привертають до себе увагу;
  • дитяча футболка дозволяє пофантазувати і відчути себе майбутнім власником авто.

Зображення логотипу і безпосередньо машини наносяться на речі за допомогою професійного обладнання. Якість друку відповідає високому рівню і надійності автомобіля з світовим визнанням.

5 причин, чому варто купувати футболки Audi:

  • допомагають виглядати бездоганно;
  • виготовлені європейськими виробниками;
  • широкий вибір кольорів, розмірів та принтів.
  • зносостійкі, витримують багаторазове прання;
  • мають доступну ціну.

Якщо за футболкою правильно доглядати, то вона довго зберігає свій початковий вигляд, зображення не тріскається з часом і не втрачає колір.

Замовлення індивідуального дизайну

На сайті представлений широкий асортимент зображень. Але за бажанням клієнта спеціалісти компанії можуть нанести будь-яку іншу картинку. Щоб отримати футболку мрії необхідно:

  • замовити її індивідуальний дизайн на сайті;
  • відправити фото малюнку, який має бути зображений на одязі;
  • вказати побажання, щодо розміру картинки і місця її розташування.

Досвідчені майстри перенесуть зображення на футболку за оптимально короткий термін.

Де замовити футболку з оригінальним принтом

Всім власникам автомобілів німецького бренда і тим хто тільки мріє про власне авто, магазин prostomaiki.com.ua пропонує футболки Audi за доступною ціною, набагато нижчою, ніж в звичайних магазинах. Достатньо всього кілька кліків мишкою, щоб замовити ексклюзивний подарунок для себе чи близької людини. Доставка здійснюється у всі регіони України.

Share:

Залишити відповідь