Швейцарські годинники вважаються еталоном якості і стилю даної групи виробів. Це обумовлено тим, що майстри зі Швейцарії одними з найперших почали масово робити точні і красиві переносні годинникові механізми. Спочатку вони були карманні. Але з розвитком технологічних можливостей інженери навчилися створювати мініатюрні механізми, що містилися в наручних годинниках. Більше століття діяльності і велика конкуренція сприяли досягненню того рівня якості, точності і дизайну, яким зараз володіють швейцарські наручні годинники.

Якщо ви думаєте про придбання хронометра зі Швейцарії, то у вас можуть виникнути складнощі вибору. Асортимент вкрай широкий. У цьому різноманітті моделей, стилів, функцій вкрай складно визначитися з конкретною моделлю. Наприклад, на сайті Watch4You представлений найширший вибір даних виробів. Можна знайти більше п’яти тисяч моделей швейцарських годинників, що відрізняються за ціною, виробником, типом мехнізму, формою корпусу і функціональними можливостями. У цій статті ми намагатимемося допомогти вам визначитися з вибором відповідних ходиків.

Бюджетні і недорогі моделі

Не варто думати, що швейцарський годинник обов’язково повинен бути дорогими. Це не так. У цій альпійській країні є безліч виробників, що випускають доступні всім вироби. Знайдеться як мінімум 20 відомих брендів з виробами до 200 доларів. Серед них варто відзначити Adriatica, Appella, Continental і Swiss Military Hanowa. Ці годинники за якістю і точностю нічим не поступаються більш дорогим аналогам. У них ви не знайдете дорогоцінних металів в корпусі або революційних функцій. По іншим критеріаям вони нітрохи не гірше. Наприклад, в моделях від Swiss Military Hanowa при не високій вартості поєднується стильний дизайн, висока якість збірки і точність.

Класичні швейцарські годинники для ділової людини

Вироби, виконані в класичному і фешенебельному стилях – «фішка» швейцарських виробників. В асортименті майже кожної марки знайдеться великий вибір елегантних класичних годинників для ділових людей. Варто також врахувати, що для ділових зустрічей і світських заходів рекомендуємо вибирати вироби відомих брендів. В середньому ціновому сегменті загальновизнаним лідером є марка Tissot. Швейцарські годинники Tissot з колекції Le Locle поєднують в собі неповторний стильний дизайн, якісні матеріали та наявність високоточного механічного калібру. Такий виріб здатен стати вдалим доповненням образу впевненої в собі людини.

Люксові годинники

Заможні люди цінують індивідуальність і якість. У Швейцарії є понад тридцять компаній, які вже на протязі століть виробляють найкращі наручні годинники в люксовому сегменті. Серед них варто відзначити бренди Omega, Longines, Breitling, Rolex і Perrelet. Вироби цих марок високо цінуються серед «сильних світу цього».

Вибрати швейцарський годинник не так складно, головне знати для чого він вам потрібен. Підібрати підходящу модель ви легко зможете в одному з бутиків або Інтернеті.

Share:

Залишити відповідь