10 грудня в Барському районі водій Mitsubishi не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті аварії загинули двоє пасажирів іномарки, водія ж та 7-річного хлопчика, який був у салоні авто, доставили до медичного закладу. Після надання медичної допомоги кермувальника відпустили додому.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як зазначають в поліції, аварія сталась близько 17:30 години поблизу села Грабівці.

За кермом іномарки перебував 50-річний жмеринчанин. За попередньою інформацією слідства, водій Mitsubishi Colt не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів автівки віком 27 та 28 років від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. 7-річний хлопчик з травмами різного ступеню важкості госпіталізований до лікарні. Водія автомобіля після надання медичної допомоги відпустили додому.

Наразі правоохоронці призначили низку експертиз, в ході яких зможу визначити причину автопригоди.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання – до 10 років позбавлення волі.

Share:

Залишити відповідь