19 квітня, вночі, патрулюючи вулицю Зодчих, інспектори побачили автомобіль Mitsubishi Lancer, який порушив ПДР-легковик зупинився на дорозі другим рядом. Поліцейські під’їхали, аби поцікавитись, що трапилось. В цю мить водій різко здав назад і почав тікати.

Про це повідомляється у відділі комунікації патрульної поліції.

Патрульні почали переслідувати нетверезого водія. На звукові та світлові сигнали патрульних про зупинку кермувальник не реагував, а лише продовжував тиснути на педаль газу. Дорогою втікач порушив не одне ПДР.

Автомобіль переслідували декілька екіпажів поліцейських. Шляхом блокування його зупинили у м. Гнівань. Вийшовши з автівки, водій спробував тікати ще й пішки, але його одразу затримали. Пройти перевірку на алкотестері чи в медичному закладі кермувальник категорично відмовився.

На 38-річного водія автомобіля Mitsubishi Lancer патрульні склали цілий ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, за ст. 122-2 (Не зупинка на вимогу поліцейських) КупАП, за ч. 1 ст. 126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування) КУпАП, за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КупАП, за ч. 2 ст. 126 (Не мав права керування транспортним засобом) КупАП та 2 постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог розмітки проїзної частини і зупинка другим рядом) КупАП.

Share:

Залишити відповідь