Вирішили купити авто в розстрочку та намагаєтесь знайти більше корисної інформації? Читаєте різні статті та бажаєте знайти конкретні чіткі вказівки або відгуки? Оглянули вже достатньо популярних сайтів, але не знайшли всіх відповідей? Сьогодні розглянемо процес оформлення авто в розстрочку, неочевидні моменти, а також етапи оцінки та пошуку кращої компанії.

Купити авто в розстрочку можна не на кожному майданчику. Більшість невеликих «точкових» локацій запропонують тільки купівлю за повну вартість або обмін авто зі знижкою. Найчастіше лізинг пропонують великі компанії з кількома майданчиками, адже для них головною ціллю є розвиток та охоплення великої кількості потенційних клієнтів. Такі компанії можна знайти в інтернеті через онлайн пошук, по рекомендації друзів або ж персонально завітати та спитати про можливість оформлення авто в розстрочку. Будьте уважні, адже для проведення такого виду діяльності у компанії мають бути документи та ліцензії від державних органів України, які гарантують прозорість та безпеку угоди. Також радимо не користуватись послугами компанії, якщо вона на ринку менше ніж 5-6 років.

Ви можете купити авто в лізинг будь-яке з тих, які запропонує асортимент компанії. Подивитись його можна особисто на майданчику або ж на сайті (за наявності таких технологій). Звісно, на сайті простіше, адже можна відсортувати оголошення за власними критеріями, наприклад, вказати марку та рік випуску. Також на онлайн платформах частіше більший асортимент, адже деякі оголошення публікуються за комісійною пропозицією. Якщо Ви обрали оголошення в мережі, то потрібно залишити заявку або ж зателефонувати за номерами компанії (залежить від конструкції сайту). Під час консультації можна записатись на огляд обраної машини та поставити фінансові питання. Якщо машину вибираєте на майданчику, то огляд наявних транспортних засобів можна провести відразу і запитати на місці про процес оформлення.

Зазвичай процес оформлення авто в розстрочку поділяється на 3 етапи. Перший полягає у підборі транспортного засобу та консультації щодо подальшого придбання, оцінка платоспроможності та фінансові питання. Другий етап – сплата стартового платежу за договором. Третій – підписання договору лізингу та отримання машини з ключами та документами. Після отримання машини потрібно буде щомісячно сплачувати невелику частину вартості за погодженим графіком.

Під вищезазначені критерії підпадає ПланетАвто – український сервіс пошуку та оформлення авто в розстрочку. 2006 року ПланетАвто було відкрито, а вже у 2021 році вони мають майже 30 майданчиків у різних областях країни. Сайт компанії допоможе вибрати онлайн будь-яку машину та купити її у лізинг, стартовий платіж від 10%. Бажаєте машину вже на цьому тижні? Швидко та безпечно придбати транспортний засіб допоможе ПланетАвто.

Share:

Залишити відповідь