Робота на заводі в Польщі підійде для будь-якого охочого здобувача. Тут потрібно як фахівці з дипломами у великі міста як Варшава, Лодзь, Познань, Краків або в курортних містах на узбережжі Балтійського моря.

Є вакантні місця в Польщі та для людей без відповідного досвіду. Потрібно працювати на конвеєрі, упаковувати, сортувати, маркувати продукти. Завжди йде набір персоналу для виконання простих робіт, наприклад прибирати приміщення з перспективою про кар’єрний ріст.

Для багатьох перший час в чужій країні можуть бути складними, тому великим плюсом є те, що наші мови схожі. Навіть не володіючи польською мовою, українські претенденти можуть зрозуміти сенс сказаного, що досить полегшити період адаптації та скоротить її термін.

Які обов’язки у працівників заводів та фабрик?

В першу чергу — це збір продукції на лінії, пакування її в коробки, пачки, установка коробок на палети, прибирання свого робочого місця і багато інших доручення, які не вимагають кваліфікованого досвіду. Цьому всьому вас зможуть навчити на робочому місці. На такі вакантні місця влаштовуються українці від 18 до 50 років, буває і старше, якщо у них хороше фізичне здоров’я.

Щоб влаштуватися працювати на заводи в Польщі, знати польську мову не обов’язково. Багато таких фабрик та заводів є в містах Лодзь, Слупськ і інших, де гарантують хороші зарплати, умови праці та інше.

Умови роботи

Як і раніше згадувалося, робота в Польщі на заводі не складна, але залишати робоче місце без вагомої причини не можна, для працівників передбачені два перерви по 15 хвилин. Велику частину часу потрібно стояти на ногах. Поляки дуже уважні до санітарних норм, тому завжди необхідно тримати в чистоті робоче місце. Спецодяг видають відразу.

При наявності диплома і володіння мови, ви з легкістю зможете влаштуватися за фахом і швидко йти по кар’єрних сходах.

Робота в Польщі на заводі — бажання багатьох наших земляк. Причин на те предостатньо:

  • гідний рівень заробітної плати;

  • схожість в мові і культурі;

  • можливість офіційно працевлаштуватися з повним соцпакетом;

  • надання житла безкоштовно або на пільговій основі, багатьох забезпечують харчуванням і видають спецодяг;

  • можливість працювати разом з дружиною / чоловіком згодом можна отримати посвідку на проживання і навіть громадянство.

У Польщі дуже багато заводів, і у кожного є шанс вибрати той напрямок, де йому буде комфортно.

Зазвичай доводиться працювати 6 днів на тиждень. Робоча зміна триває 8-10 годин. Оплата праці залежить від посади, починаючи від 10-12 злотих для різноробочих, 12-17 злотих для фахівців.

Источник: europeservice.com.ua

Share:

Залишити відповідь