Зібралися подорожувати по Європі? До переліку документів входить обов’язкове страхування – Зелена карта. Отримати її можна в будь-якій українській або іноземній страховій компанії. З таким полісом страхування вас пропустять на кордоні європейських країн, деяких країн СНД.

Зелена карта на авто

Сьогодні доступна електронна зелена карта на автомобіль. Для отримання такої страховки вам навіть не доведеться їхати в офіс, витрачати на це час і гроші. «Перша страхова» компанія пропонує широкий перелік послуг, включаючи оформлення страховки в режимі онлайн.

На електронну пошту отримаєте електронний поліс страхування – Зелену карту. З електронної або роздрукованої версією ви зможете подорожувати за кордоном, виїжджати на власному транспортному засобі.

Якщо ви вперше стикаєтеся з Зеленою картою або хотіли б дізнатися про переваги співпраці з компанією «Перша страхова», перейдіть за посиланням і докладніше ознайомитися з умовами. Інформація на сайті корисна і актуальна. Додатково ви можете отримати рекомендації і допомогу страхового менеджера. Задавайте питання, які вас хвилюють і замовляйте віддалено страховку для автомобіля.

Отримання поліса не займе багато часу. Плюс до всього, вам не доведеться їхати в офіс, витрачати час посеред робочого дня. Плануйте далі поїздку за кордон і заздалегідь замовте Зелену карту.

Share:

Залишити відповідь