Все ще не поміняли зимову гуму на літню через брак грошей на новий комплект? Виявили, що торішня гума неякісна та не підходить для експлуатації протягом усього сезону? Якщо не розраховували на покупку нового дорогого комплекту нових шин, є альтернативний варіант.

Шини б/у

На сайті «АвтоТрейд» https://by-shyna.com/ua/ можна підібрати шини за зниженою ціною. Перейдіть за посиланням, і скористайтеся фільтром, щоб переглянути всі пропозиції для вашого автомобіля.

Три причини купити шини:

  • невеликий знос (хороший стан покришок);
  • низька ціна за брендову продукцію;
  • швидка доставка та зручні способи оплати.

Реальний стан шин можна побачити по фото. Також в описі експерти магазину «АвтоТрейд» пишуть відсоток зношування або висоту протектора, кому як зручніше. Цікавтеся корисними властивостями та іншими особливостями кожного окремого комплекту покришок. Радимо купувати б/у комплект або хоча б пару, яка має приблизно однаковий знос.

Тепер оцініть переваги такої угоди. По-перше, не доведеться переплачувати за бренд, брати гуму в кредит або міняти лише одну пару, наприклад провідних коліс. По-друге, можна дозволити купити шини бренду Pirelli, Bridgstone та інші. Це виробники, які добре зарекомендували себе на ринку, та пропонують продукцію преміальної якості.

З новими покришками поїздки будуть тихішими та безпечнішими. Також б/у шини купують автомобілісти, які віддають перевагу швидкій їзді, дрифту або часто їздять в рейси на легкових авто, автобусах і мікроавтобусах. В цьому випадку доведеться купувати новий комплект кожного сезону. Натомість краще вибрати якісні покришки на літо відомого бренду за зниженою ціною.

Зазначимо, що каталог магазину “АвтоТрейд” оновлюється. Якщо сьогодні не вдалося купити підходящі покришки, відвідайте онлайн-каталог завтра. За рахунок зручного формату покупки онлайн це можна зробити з офісу, вдома та в будь-якому іншому місці.

Також якщо вперше плануєте покупку не нових покришок, в інтернеті досить багато відгуків та корисної інформації від водіїв, які не просто один раз спробували такий вид гуми, а тепер постійно купують лише покришки, підкреслюючи якість товару відомих брендів. Дізнайтесь актуальну ціну на сайті та порахуйте вигоду, яку ви отримаєте, якщо виберіть, наприклад, гуму Pirelli, зі зносом не більше 80%.

Share:

Залишити відповідь