Дорога – потенційно небезпечне місце, де відбуваються аварії та конфліктні ситуації. Найкращий варіант детального з’ясування обставин – це відеореєстратор. Він доводить невинність водія, фіксуючи всі деталі ДТП або суперечки. Щоб обрати оптимальну модель, треба ретельно розібратись у характеристиках корисного пристрою та звернути особливу увагу на пріоритетний параметр – тип кріплення. У цій важливій справі допоможе наш огляд і рекомендації.

Головні характеристики відеореєстраторів

На ці параметри треба звернути пильну увагу, вони забезпечують високу якість фіксації доказів і зручне використання:

  • Кріплення. Встановлюють девайси різними методами найчастіше на лобове скло. Це забезпечує широкий огляд, зручність використання та догляду.
  • Роздільна здатність. Виробники пропонують цей показник у діапазоні від 640х480 пікселей, до 3840х2160 p. Перший варіант вже застарілий, другий – дорогий. Найкращі варіанти за показником ціна-якість – 1280х720 (HD) і 1920х1080 (Full HD).
  • Оптика. Значно впливає на якість зображення. Буває дешева – пластикова та довговічна, надійна та якісна – скляна.
  • Кут огляду. Діапазон показника від 100° до 180°. Рекомендується від 140°, чим більше, тим краще.
  • Живлення. Використовуються кілька варіантів: від автомобільної розетки, прикурювача, вбудованого акумулятора, комбінація двох останніх типів тощо.
  • Нічна зйомка. Опція забезпечує якісний запис у вечірній і нічний час. Дозволяє роздивитися всі нюанси події.

Також зверніть увагу на інші характеристики пристрою. Це максимальний обсяг пам’яті (16 ГБ–256 ГБ), запис звуку, кількість камер (1-3) тощо. Якісні брендові відеореєстратори мають технічні показники від середніх, до найвищих і багато додаткових функцій, що забезпечують комфорт і безпеку.

Варіанти кріплення відеореєстратора

Це основні види кріплення, що мають по кілька переваг, вибирайте на свій смак:

 

  • Присоска. Встановлення на склі триває кілька секунд. Можливо перевстановити на інше місце або в інше авто, забирати додому на ніч. Не залишає слідів на склі.
  • Наклейка. На корпусі пристрою є смужка двостороннього скотчу. Зніміть захисну плівку та зафіксуйте девайс на будь-якому зручному місці лобового скла автомобіля. Компактне та надійне кріплення.
  • Магніт. Найсучасніший варіант. На скло за допомогою скотчу встановлюється база, реєстратор кріпиться на неї магнітом. Пристрій легко зняти та повернути. Надійне кріплення, довготривала та зручна експлуатація.

Купувати прилад, від якого залежить безпека водія, краще виробництва відомих брендів і на торгових майданчиках з високою репутацією. Найкращі умови та вигідні пропозиції ви отримаєте в інтернет-магазині Алло – популярному українському маркетплейсі цифрової електроніки. До ваших послуг широкий вибір товарів, помірковані ціни та преміальний сервіс.

Share:

Залишити відповідь