У процесі функціонування транспортного засобу час від часу потрібно змінювати мастило у двигуні та АКПП. Для роботи використовується спеціальне обладнання для заміни масла, яке дозволяє виконати роботу швидко та ефективно.

На сайті компанії AD-Instrument можна придбати якісне обладнання для заміни масла напряму від виробника (Україна) з офіційною гарантією. Серед великого асортименту моделей можна підібрати рішення на будь-яку потребу. Устаткування виготовлено згідно з міжнародними стандартами якості та буде тривалий час виконувати свою роботу.

Яке обладнання для заміни масла використовується в Україні

Серед різноманітного устаткування в Україні можна підібрати обладнання для заміни масла автоматичного типу. Це може бути апарат з комплектом адаптерів, який буде використаний для різних марок авто. Не зайва зручна установка для зливу олії з резервуаром та лінійкою.

Найбільш сучасним варіантом є агрегати з пневмоприводом, які значно спрощують виконання завдання. Їх можна використовувати для трансмісійних та моторних мастил.

Також можна використовувати вакуумний агрегат який працює від компресора та оснащений щупами. Процес контролюється манометром.

Коли варто змінювати масло

Спеціалісти радять змінювати масло в легкових автомобілях кожні 10-15 тисяч кілометрів пробігу. Для функціонування всіх систем в ідеалі змінювати мастило мінімум раз на рік. Цей показник варто звіряти з рекомендаціями до певної марки транспортного засобу.

Також він залежить від інтенсивності експлуатації авто. Якщо нехтувати цим правилом мастило стане причиною перегріву двигуна, що сприятиме зниженню рівня захисту металу від корозійних процесів.

В коробці передач у середньому змінюється мастило кожні 100 000 км пробігу. Але стан масла погіршується при регулярній їзді авто у спеку та під час сильних морозів.

Якісне обладнання для заміни масла

Якісне обладнання для заміни масла дозволяє працювати з холодним та гарячим мастилом. При цьому, більшість великогабаритних установок оснащені колесами, що робить їх зручними у використанні та мобільними. Автоматичні установки полегшують роботу майстра, підвищуючи ефективність роботи та зменшуючи час на виконання задачі.

Обладнання виготовляється із міцної сталі з покриттям, яке не боїться корозії.

Share:

Залишити відповідь