5 вересня військовому з Могилів-Подільського Віктору Арнатовському вручили найвищу відзнаку Вінниччини. Головний сержант служить командиром кулеметного взводу 12 окремого стрілецького батальйону в/ч А7096.

Про це повідомляють у Вінницькій обласній раді.

“Дякую Віктору за його позицію, мужність і патріотизм! Для військової частини, у якій служить воїн, передали також блок швидкої зарядки «Bandera Power». Такий пристрій – корисний на передовій, призначений для забезпечення критично важливого резервного електроживлення. Кошти на нього зібрав виконавчий апарат Вінницька обласна Рада. Вперед до Перемоги!”, – написав голова обласної ради Вячеслав Соколовий.

Віктор – учасник АТО, з 2015 року добровольцем захищає рідну землю від російських окупантів. На початку повномасштабного вторгнення воював на Херсонщині та Донеччині. У березні 2023 року, виконуючи бойове завдання, отримав поранення. Військовий отримав нагороду “За заслуги перед Вінниччиною“.

Нагадаємо, Почесна відзнака “За заслуги перед Вінниччиною” – найвища нагорода Вінницької області. Її присуджують щорічно за вагомий особистий внесок у розвиток Вінниччини, активну благодійну, гуманістичну та громадську діяльність. Цьогоріч нагороди удостоєно 15 жителів Вінницької області.

Сам В. Арнатовський неодноразово заявляв, що бореться за головне – майбутнє своїх дітей у вільній і незалежній Україні.

Вітаємо і пишаємось нашим Героєм! Слава всім, хто наближає час нашої перемоги!

Share:

Залишити відповідь