Неподалік села Сигнал Козятинського району водій автомобіля «ДеоСенс» допустив зіткнення з автомобілем «Део Ланос». В результатіаварії 59-річна пасажирка «Ланосу» загинула на місці пригоди.

25 січня близько 12.00 години на автодорозі Білопілля – Вівсяники 25-річнажінка-водій автомобіля «Део Сенс», здійснюючи обгін автобуса, не впораласьз керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення завтомобілем «Део Ланос» за кермом якого знаходився 61-річний житель одного із сіл Козятинського району.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 59-річна пасажирка автомобіля«Део Ланос» загинула на місці пригоди, а водій з тілесними ушкодженнямигоспіталізований в хірургічне відділення Козятинської районної лікарні.

Слідчим відділом міліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкритокримінальне провадження за ч.2. ст.286 КК України (порушення правилбезпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керуютьтранспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленнямволі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство, яке з’ясує остаточні причини дорожньо-транспортноїпригоди.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь