3 січня близько шостої години ранку під час несення служби на автодорозі Немирів-Гайсин працівники ДАІ намагались зупинили автомобіль «KIA Cerato».

Водій іномарки проігнорував вимогу міліціонерів та, збільшивши швидкість, почав тікати. Водія-правопорушника інспектори міліції наздогнали та заблокували поблизу с. Озеро Немирівського району. Водій на прохання міліціонерів вийшов з автомобіля та надав для огляду сумку з особистими речами. Коли правоохоронці виявили там зброю, зловмисник почав стріляти з пістолета, який мав при собі. Один з них отримав два вогнепальних проникаючих поранення грудної клітини та правого плеча.

За словами начальника Немирівського райвідділу міліції Василя Максимчука, під час затримання озброєного правопорушника, міліціонери застосували табельну зброю. Злочинець від отриманих поранень загинув на місці події. Ним виявився 19-річний житель однієї з областей. На місці пригоди було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї та обойми з набоями. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група міліції. Вилучену зброю направили на експертизу. Правоохоронці з’ясовують її походження, та з якою метою злочинець перебував на території Вінниччини.

Пораненого міліціонера прооперували у районній лікарні. Стан його здоров’я – середнього ступеню важкості

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь