В Тульчинському районі працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль, яким викрав 17 річний хлопець у жителя с. ОДАІ, Тульчинського району.

20 лютого пізно вночі, під час нагляду за дорожнім рухом в с. Одая, Тульчинського району, Інспекторам ДАІ потрапив в поле зору легковий автомобіль  «ВАЗ-2101» червоного кольору. Зупинивши легковика, вартові доріг звернули увагу на знервовану поведінку водія, та недаремно адже 17 річний водій керував автівкою без посвідчення водія та реєстраційних документів.

Крім водія в салоні автомобіля знаходилась молода дівчина, як з’ясувались згодом вони просто катались вулицями населеного пункту. На запитання інспекторів ДАІ, кому належить автівка та де реєстраційні документи? Керманич нічого пояснити не зміг. Після перевірки автомобіля по наявним автоматизованим базам даних було встановлено, що автомобіль належить 70 річному місцевому мешканцю. Розшукавши дідуся, власника автомобіля, він неабияк здивувався, адже був впевнений, що автівка знаходиться у гаражі. На місці події було викликано слідчо-оперативну групу, яка задокументувала викрадення, автомобіль  доставлено на арешт-майданчик.

Share:

Залишити відповідь