Ймовірно, разом з технологією бензинового двигуна, саме зовнішній дизайн є родзинкою останнього покоління Mazda 3. Лінії підтягнуті і, особливо спереду, надають автомобілю вирішальний і спортивний характер.

Кінцевий результат-це автомобіль середнього сегменту, але з справді привабливим, майже агресивним виглядом, ідеально підходить, якщо ви шукаєте автомобіль, який не залишиться непоміченим. Як ми вже говорили, задня частина «масивна» завдяки великій задній стійці. Приємно дивитися, але це передбачає деякі жертви з точки зору видимості. Варіант Седан відрізняється від двох томів наявністю хвоста, який, прекрасно поєднуючись з рештою автомобіля, однак стрункий і обтічний.

Mazda 3: двигуни

У світі прейскурантів та аксесуарів, де легко заблукати, пароль, який надійшов зі штаб -квартири Хіросіми, мав бути: простота. Доступні лише два агрегати, які рухають нове покоління Mazda 3 mazda.niko.ua/cars/mazda3-sedan/, обидва бензинові. Перший-це Skyactiv-G, оснащений м’якою гібридною технологією. Це 2-літровий двигун, доступний у двох ступенях потужності: 122 і 150 к. Друге рішення, запропоноване Mazda,-це 2.0 Skyactiv-X потужністю 186 к. С. Це дуже особливий двигун: він працює на бензині, але в більшості ситуацій згоряння відбувається як у дизелі, тобто шляхом стиснення, що дозволяє моделі значно зменшити споживання. Крім того, цей агрегат єдиний, який також можна поєднувати з повним приводом, але тільки у версії з хетчбеком.

Mazda 3: споживання

Що стосується споживання та викидів, то 2.0 Skyactiv-G в обох рівнях потужності декларує середню витрату 5 л / 100 км. 2.0 Skyactiv-X потужністю 186 к. С., Незважаючи на додаткову потужність, задовольняється 4,7 л / 100 км.

Mazda 3: обладнання

Доступне обладнання для Mazda 3 – чотири:

  • Evolve: представляє налаштування доступу до діапазону (недоступно для седана)
  • Виконавча влада: з багатшими технологічними можливостями.
  • Перевищення: Пропонує майже повне обладнання.
  • Ексклюзив: являє собою вершину асортименту, впізнаваний за стандартним люком.

Evolve: пропонує стандартні 16-дюймові легкосплавні диски, повноекранні фари, салон з чорної тканини, обтягнутий шкірою кермо та ручку коробки передач, електричні вікна, центральний замок, радіостанцію DAB з рульовим управлінням, аудіосистему з 8 динаміками, Mazda Connect з 8,8-дюймовий дисплей, супутникова навігація, двозонний клімат-контроль, датчик світла / дощу, датчики паркування ззаду, дисплей у верхній частині, адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, система контролю сліпих зон, обслуговування системи проїзної частини, розпізнавання дорожніх знаків .

Представник: порівняно з Evolve, він додає передні та задні датчики паркування, Smart Key, фотохромне внутрішнє дзеркало заднього виду, тоновані задні вікна та 18-дюймові колеса ega.

Перевищення: порівняно з Executive, він додає повністю світлодіодні передні та задні фари, аудіосистему Bose, камеру на 360 градусів, систему виявлення небезпеки виходу з передньої та задньої паркувальних систем з автоматичним гальмуванням, систему виявлення втоми водія.

Ексклюзивно: порівняно з Exceed додає люк, електрично регульоване сидіння водія.

Share:

Залишити відповідь